ΠΑΘΟΣ για ΠΟΙΟΤΗΤΑ

(ISO 22000:2005, HACCP)

Η εταιρεία Olympia Hellas:

«γεννήθηκε» στις 10 Οκτωβρίου 2008 ως διάδοχη κατάσταση της εμπορικής επιχείρησης του Δημήτρη και των γονιών του Νικόλα και Μαργαρίτας. Ο Δημήτρης, δραστήριος και με έμφυτο το εμπορικό πνεύμα, υιός Kωνσταντινοπολιτών προσφύγων, ασχολήθηκε με το εμπόριο ξηρών καρπών, αναζητώντας σε κάθε γωνιά τους καλύτερους ξηρούς καρπούς ελληνικής παραγωγής, επιμένοντας και ενισχύοντας τον Έλληνα παραγωγό-αγρότη. Κληρονομώντας την όρεξη και το μεράκι του, συνεχίζουμε να παραμένουμε πιστοί στην ελληνικότητα και την ποιότητα, επιλέγοντας τους ξηρούς καρπούς μας έναν - έναν.

Από το 1960 η γιαγιά Μαργαρίτα με την συνδρομή του υιού της Δημήτρη αγοράζει καρύδια και αμύγδαλα από παραγωγούς, τα επεξεργάζεται και προμηθεύει καρυδόψιχα και αμυγδαλόψιχα καταστήματα ξηρών καρπών και χονδρεμπόρους στην Αθήνα.

Το 1985, o Δημήτρης μεταφέρει την επιχείρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική περιοχή της Καλαμάτας. Το 1995 οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται και το 2012 ανακαινίζονται πλήρως και η εταιρεία Olympia Hellas πιστοποιείται με βάση τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 (HACCP) και του Codex Alimentarius σε όλα τα στάδια των παραγωγικών διαδικασιών (επεξεργασία, διαλογή, ψήσιμο, τυποποίηση, εμπορία). Το 2014 εντάσσει και την διαδικασία της απεντόμωσης ξηρών σύκων στις απαιτήσεις του προτύπου.

Σήμερα, αντικείμενο των δραστηριοτήτων της εταιρείας Olympia Hellas είναι η επεξεργασία και η συσκευασία μεσσηνιακών φυστικιών αραχίδας και ξηρών σύκων Καλαμάτας. Παράλληλα η εταιρεία εμπορεύεται όλη την γκάμα των ξηρών καρπών, ωμών και ψημένων, αποξηραμένων φρούτων, υπερτροφών, snacks, και ζαχαρωδών ειδών στην εγχώρια αγορά και με προοπτική την παγκόσμια αγορά.

Στόχοι και φιλοσοφία τη Olympia Hellas - Παπαθεοδώρου Μ. & Π. Ο.Β.Ε.Ε. είναι η μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της μέσα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και των παρεχομένων υπηρεσιών της και η δημιουργία στενών σχέσεων εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και τιμιότητας με τους προμηθευτές και συνεργάτες της.


Στοιχεία Επικοινωνίας

7ο χλμ Ε.Ο. Καλαμάτας-Μεσσήνης
  Βιομηχανική Περιοχή Καλαμάτας
  24100 Ελλάδα
+30 27210 69105
+30 27210 69785
info@olympia-hellas.gr
  olympiahellas@otenet.gr

Follow Us

Facebook Twitter Google+
Instagram Linkedin

Certifications